Από την εποχή που ιδρύθηκε το 1966, η DAVI – Promau ξεχώρισε λόγω της πρόθεσής της να προτείνει καινοτόμες λύσεις, σε μία αγορά όπως αυτήν των κυλίνδρων που, κατά γενική ομολογία, ήταν προσκολλημένη στην παράδοση και απρόθυμη να ανανεωθεί.

Ακόμη και σήμερα η εταιρεία έχει την ίδια ιδέα ως βασική αξία. Tο τμήμα R&D, ένα από τα “διαμάντια” της, έχει περισσότερους από 20 μηχανικούς, που είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη όλων των μερών των μηχανών της: τα μηχανολογικά, τα υδραυλικά, τα ηλεκτρικά, τα ηλεκτρονικά και το λογισμικό, όλα εξελίσσονται συνεχώς κάνοντας τις μηχανές της να είναι το σημείο αναφοράς στον χώρο τους.

Όλα τα μέρη είναι 100% σχεδιασμένα, ανεπτυγμένα και κατασκευασμένα στην Ιταλία.

Η DAVI – Promau επιλέγει να εξειδικευτεί μόνο στην κατασκευή κυλίνδρων ελασμάτων και ραουλιέρων, έτσι ώστε να εγγυάται την καλύτερη ποιότητα και τις πιο προηγμένες λύσεις σε αυτούς τους δύο τομείς.

Η εταιρεία καλύπτει μία συνολική έκταση 45.000 m2 (στεγασμένη επιφάνεια 13.000 m2) και αποτελείται από 4 μονάδες παραγωγής και ένα κορυφαίο logistic center εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπου η DAVI κάνει αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα εισερχόμενα εξαρτήματα, τα οποία κατόπιν αποθηκεύονται ώστε να είναι έτοιμα για αποστολή στις μονάδες συναρμολόγησης.

Οι διαστάσεις του logistic center επιτρέπουν να έχει έως και 100 μηχανήματα διαθέσιμα και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις άμεσης παράδοσης σε μια αγορά που είναι λιγότερο πιθανό να σχεδιάσει επενδύσεις και περισσότερο πιθανό να αγοράσει αμέσως μόλις πάρει μια καλή παραγγελία.

Η άμεση και ειδικευμένη τεχνική υποστήριξη εξασφαλίζεται χάρη στα τρία κέντρα, ένα στην Ιταλία (Cesena), ένα στο Άντισον (Τέξας, ΗΠΑ) και ένα στην Σαγκάη (Κίνα) και χάρη σε ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων σε κάθε χώρα.

Με περίπου 10.000 μηχανήματα εγκατεστημένα σε όλο τον κόσμο, με ευχαριστημένους πελάτες σχεδόν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας και με τον μεγαλύτερο αριθμό ευρεσιτεχνιών στη βιομηχανία κυλίνδρων, η DAVI είναι κυρίαρχη στην έρευνα και την καινοτομία.

Η DAVI είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της αγοράς και προάγει τη γνώση στις τελευταίες βιομηχανικές τεχνικές λύσεις με ειδικά σεμινάρια για πελάτες και συνεχή εσωτερική εκπαίδευση για όλα τα τμήματα της εταιρείας που ενδυναμώνουν το ομαδικό πνεύμα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την DAVI στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο 

Κατηγορίες: Αντιπροσωπείες