Η εταιρεία Gem S.r.l. με έδρα κοντά στο Τορίνο της Ιταλίας, είναι κορυφαίος σχεδιαστής και κατασκευαστής εξαρτημάτων και μηχανών συγκόλλησης με αντίσταση (ηλεκτροπόντες).

Η Εταιρεία δημιουργήθηκε το 1986, από δύο ιδρυτές και δύο εργαζόμενους.
Η εταιρεία άρχισε να λειτουργεί κυρίως στο Piemonte, και σήμερα πλέον, εκτός από την κάλυψη της Ιταλικής αγοράς, εξάγει τις λύσεις της στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες μέσω δικτύου συνεργατών ή αντιπροσώπων.
Στην ομάδα της GEM περιλαμβάνονται 35 υπάλληλοι και 4 εξωτερικοί συνεργάτες.
Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται εντός της Εταιρείας ή από ελεγχόμενες και συνεργαζόμενες εταιρείες.
Στην πραγματικότητα, η GEM καταλαμβάνει έκταση περίπου 8.000 τετραγωνικών μέτρων (εκ των οποίων 4.000 καλύπτονται και 1.000 είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης).
Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής των προϊόντων της είναι η αυτοκινητοβιομηχανία (μέρη σωμάτων, καθίσματα και άλλα εξαρτήματα σε φύλλα ή σύρματα), οικιακές συσκευές (φούρνοι, κουζίνες, καλάθια για πλυντήρια πιάτων), έπιπλα για σούπερ μάρκετ (ράφια λαμαρίνας, καλάθια και καροτσάκια), ερμάρια, μεταλλικά έπιπλα και εξοπλισμός για την κατασκευή κτιρίων (συρματόπλεγμα και ράφια για σκαλωσιές).
Η μέθοδος εργασίας της συνίσταται στην προσεκτική ανάλυση των τεχνικών απαιτήσεων του πελάτη, με στόχο την παροχή υψηλής τεχνολογίας, αλλά ταυτόχρονα ευέλικτων, οικονομικών και εύχρηστων λύσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την GEM ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κατηγορίες: Αντιπροσωπείες

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *