Το 1959 ο Giovanni Robazza δημιούργησε το πρώτο μηχανικό ψαλίδι από χυτοσίδηρο με το εμπορικό σήμα “ROMEA”. Έχει μόλις αλλάξει το μικρό του εργαστήριο σε μία βιοτεχνία, ξεκινώντας την παραγωγή εργαλειομηχανών για την κατεργασία λαμαρίνας.
Το 1979 ο Walter Roberto Robazza, γιος του Giovanni, ίδρυσε την Warcom Spa, εκσυγχρονίζοντας την παραγωγή υδραυλικών στραντζοπρεσσών και ψαλιδιών με CNC αριθμητικό έλεγχο.
Στις μέρες μας η Warcom διοικείται από την τρίτη γενιά της οικογένειας Robazza, από τους αδελφούς Alberto και Paolo. Η Warcom αναπτύσσεται σε μια έκταση περίπου 5000 m2 και διαθέτει προσωπικό 40 ατόμων, 2 υποκαταστήματα εξωτερικού και παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων.

Σήμερα η Warcom είναι εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, σε οικογενειακό ύφος με παλιά ιστορία. Η Warcom είναι ένας από τους Ιταλούς ηγέτες που κατασκευάζουν στραντζόπρεσσες, ψαλίδια, μηχανές κοπής πλάσματος και μηχανές fiber laser.

Μετά από μια αναδιάρθρωση, η φιλοσοφία της νέας εταιρείας επικεντρώνεται στην ανάληψη νέων προκλήσεων στη διεθνή αγορά, πάντα με αφοσίωση και προσοχή στις ανάγκες και την ικανοποίηση των πελατών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Warcom ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *