Τεχνολογία κοπής 3D Profile στο πλέον εξελιγμένο επίπεδο

Καινοτόμες τεχνολογίες, έξυπνο λογισμικό, στιβαρή κατασκευή και μοντέρνος σχεδιασμός είναι οι τέσσερις ακρογωνιαίοι λίθοι των δραστηριοτήτων κατασκευής των μηχανημάτων της εταιρείας στα εργοστάσιά της στη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

Στις περιοχές του Opladen και Erkelenzτης Γερμανίας και στο Puyallup κοντά στο Σηάτλ των Η.Π.Α., κατασκευάζει μηχανήματα κοπής 3D προφίλ για στρογγυλούς σωλήνες, δεξαμενές, ελλειπτικούς πυθμένες, τετράγωνης & ορθογώνιας διατομής σωλήνες και χαλύβδινες δοκούς, καθώς και αυτοματοποιημένες λύσεις συγκόλλησης για τις πιο σκληρές απαιτήσεις στη μεταλλουργική βιομηχανία. Οι μηχανές και οι εφαρμογές λογισμικού χρησιμοποιούνται σε όλα τα τμήματα θερμικής κοπής και συγκόλλησης και αντιπροσωπεύουν το πρώτο και το πιο σημαντικό στάδιο μιας σύγχρονης διαδικασίας παραγωγής. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η πολυετής εμπειρία του προσωπικού της αποτελούν εγγύηση ολοκληρωμένων λύσεων για πολύπλοκες εργασίες κοπής και συγκόλλησης – με παγκόσμια εμβέλεια.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της βασίζεται στην κατανόηση των αναγκών των πελατών και στην προσφορά λύσεων προσαρμοσμένων σε αυτές τις απαιτήσεις. Αυτό συνεπάγεται επίσης την εξυπηρέτηση των πελατών με πνεύμα συνεργασίας καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Σε συνεργασία με τους πελάτες της, οι μηχανικοί της εταιρείας στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύσσουν συνεχώς νέες λύσεις. Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία στους τομείς του CAD, του προγραμματισμού λογισμικού, της ανάπτυξης ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, της ισομετρικής προβολής και των διαδικασιών κοπής και συγκόλλησης που προσανατολίζονται στην εφαρμογή, διασφαλίζονται οι τεχνολογίες αιχμής προς όφελος των πελατών.

Service

Τα περισσότερα από 1.000 μηχανήματα που λειτουργούν καθημερινά σε 72 χώρες αποδεικνύουν την αξιοπιστία των προϊόντων της Mueller Opladen. Τα κέντρα εξυπηρέτησης σε Γερμανία, ΗΠΑ, Ρωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Σιγκαπούρη και Βραζιλία διασφαλίζουν άμεση επικοινωνία και διαθεσιμότητα μηχανημάτων. Από έναν πρωτοπόρο κατασκευαστή σε έναν καινοτόμο πάροχο λύσεων σε προβλήματα στην τρισδιάστατη κοπή & συγκόλληση.

Μηχανές κοπής 3D προφίλ

Από την κατασκευή της πρώτης μηχανής οξυγονοκοπής προφίλ σωλήνων με 3 άξονες στις αρχές της δεκαετίας του 1950, έχει υπάρξει συνεχής περαιτέρω ανάπτυξη. Σήμερα, οι μηχανές της ΜΟ που είναι εξοπλισμένες με έως και 9 άξονες είναι σε θέση να κατεργάζονται στρογγυλούς σωλήνες, δεξαμενές και ελλειπτικούς πυθμένες, καθώς και τετραγωνικής και ορθογώνιας διατομής σωλήνες και δοκούς.

Οι μηχανές της τρέχουσας γενιάς είναι εξοπλισμένες σήμερα κυρίως με τεχνολογία κοπής πλάσματος και αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης υλικών (logistics). Οι προσφερόμενες λύσεις λογισμικού  για τον προγραμματισμό και τον έλεγχο των διαδικασιών που σχετίζονται με την κοπή διαφόρων εξαρτημάτων και για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του μηχανήματος και των συστημάτων CAD / CAM βελτιστοποιούν τη διαδικασία παραγωγής στον χώρο των πελατών σύμφωνα με την αρχή του Industry 4.0.

Αυτόματες διαδικασίες συγκόλλησης

Με την ενσωμάτωση το έτος 2003 της εταιρείας μηχανολογικών εγκαταστάσεων ARC KON που ειδικεύεται στα αυτοματοποιημένα συστήματα συγκόλλησης, η εταιρεία επέκτεινε σημαντικά την επιχειρηματική μονάδα του τομέα αυτοματοποιημένης συγκόλλησης. Μαζί με τα τυποποιημένα προϊόντα όπως τα περιστρεφόμενα τσωκ, τα κρεβάτια με κυλίδρους και οι κολώνες και οι βραχίονες, προσφέρονται επίσης προσαρμοσμένες λύσεις. Αυτές οι προσαρμοσμένες λύσεις υποστηρίζουν τη διαδικασία συγκόλλησης αυτοματοποιώντας και συντονίζοντας τις κινήσεις του τεμαχίου και της κεφαλής συγκόλλησης. Η αποδοτικότητα, η στιβαρότητα και ο εύκολος χειρισμός των προϊόντων διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας και αποτελεσματική παραγωγή.

Ειδικές λύσεις για βιομηχανικούς τομείς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία είναι παρούσα σε όλους χώρους όπου οι σωλήνες, οι δεξαμενές, οι δοκοί και άλλα εξαρτήματα για τη κατασκευαστική βιομηχανία πρέπει να κοπούν ή να συγκολληθούν σε 3D κατασκευές. Λόγω της ηγετικής της θέσης στον τομέα των μηχανών 3D προφίλ σωλήνων, εξυπηρετεί πελάτες και στις πέντε ηπείρους κυρίως στους ακόλουθους τομείς:

  • Κατασκευή υπεράκτιων εγκαταστάσεων
  • Κατασκευή ανεμογεννητριών
  • Μεταλλικές κατασκευές
  • Μεγάλα έργα υποδομών & μηχανολογικές εγκαταστάσεις
  • Κατασκευή δοχείων πιέσεως
  • Ναυπηγική
  • Γενικές κατασκευές έργων & εξοπλισμού

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Mueller Opladen και τις λύσεις που προσφέρει ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.


Ιστοσελίδα Mueller Opladen
0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *