Πριονοκορδέλλες

Με μία πλήρη γκάμα μηχανημάτων κοπής μετάλλων με κορδέλα, η ISTECH καλύπτει κάθε ανάγκη από το μικρό μηχανουργείο μέχρι πλήρως αυτοματοποιημένες παραγωγές. Πριονοκορδέλες χειροκίνητες, ημιαυτόματες και πλήρως αυτόματες, με περιστροφή ή σταθερές, διπλής κολώνας, με αυτόματη τροφοδοσία και άλλες δυνατότητες μαζί με τη μοναδική ποιότητα και αξιοπιστία της ISTech.

Περισσότερες πληροφορίες για τις πριονοκορδέλλες στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Γραμμές Κοπής

Κάθε μονάδα κοπής ISTech έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε πελάτη, προσαρμόζοντας τόσο τις μηχανικές λύσεις όσο και το λογισμικό. Το αποτέλεσμα είναι μία γραμμή κοπής ικανή να κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και βελτιστοποιώντας το χρόνο που απαιτείται για τη διαχείριση του κομμένου υλικού.

Οι αυτόματες μηχανές φόρτωσης και εκφόρτωσης των ράβδων μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα πριόνια ISTech, ακόμη σε δεύτερο χρόνο.
Πολλές λύσεις εφαρμογών είναι διαθέσιμες για να δημιουργήσετε τον πιο κατάλληλο συνδυασμό για την εργασία σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις γραμμές κοπής στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Μηχανές Κοπής Πάνελ

Η ISTech παράγει πριόνια για την κοπή μεταλλικών πάνελ (σάντουιτς) για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Η εμπειρία μας οδήγησε στο σχεδιασμό για τους πελάτες μας, ολοένα και πιο αξιόπιστων και τεχνολογικά εξελιγμένων μηχανών, κατάλληλων τόσο για όσους χρειάζονται πριόνια συνεχούς κοπής, όσο και για εκείνους που πρέπει να κόψουν μεταλλικά πλαίσια όταν είναι απαραίτητο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Μηχανές Κοπής Πάνελ ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κορδέλες

Κορδέλες κοπής πριονιών που ενσωματώνουν την πολύτιμη εμπειρία της IStech στον συγκεκριμένο τομέα. Από βασικές σειρές μέχρι ειδικών προδιαγραφών για δύσκολα στην οπή υλικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις κορδέλες της ISTech στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κατηγορίες: Πριόνια κοπής

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *