Δύο Ειδικές Σειρές Στραντζόπρεσσες για κάμψη Υδροροών, Λουκιών και γενικά κομματιών από κασσίτερο (τσίγγο) μεγάλου μήκους.

Η ειδική στραντζόπρεσσα τύπου AREA σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για τον τομέα των υδροροών. Στην πραγματικότητα, αυτοί που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα προτιμούν μακριές μηχανές με χαμηλή δυναμικότητα, καθώς επιτρέπουν την κατάλληλη επεξεργασία του υλικού που πρόκειται να λυγίσει, το οποίο είναι συνήθως πολύ λεπτό.
Είναι γενικά εφοδιασμένη με οπίσθιο στήριγμα κατάλληλο για κράτημα μακριών και βαθιών εξαρτημάτων, χαρακτηριστικών αυτού του είδους κατεργασίας. Ένα από τα κύρια σημεία υπεροχής της AREA είναι η συγχρονισμένη έκδοση εξοπλισμένη με υδραυλική αντιστάθμιση crowning, η οποία είναι ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει τη δυνατότητα ελέγχου του παραλληλισμού κάμψης συνήθως πολύ δύσκολο σε μακριές και λεπτές πλάκες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Area της Warcom ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Η VELA είναι μία συγχρονισμένη υδραυλική κυλινδρο-στραντζόπρεσσα που χαρακτηρίζεται από μία ανθεκτική κατασκευή από τρία πλαίσια. Το κενό στα πλευρικά πλαίσια είναι 750 mm και στο κεντρικό πλαίσιο 1000 mm.
Η κυλιόμενη διάταξη έχει έναν άνω κύλινδρο με κατακόρυφη ρυθμιζόμενη κίνηση και δύο κάτω κυλίνδρους με πλευρική ρυθμιζόμενη κίνηση. Διατίθεται σε τρία μήκη (6,5 – 8,5 – 10,5 m) και αντιπροσωπεύει ένα πολύ γρήγορο και ευπροσάρμοστο μηχάνημα για την εκτέλεση  του συγκεκριμένου κυλινδρισμού – κάμψης κεραμιδιών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Vela της Warcom ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *