Ψαλίδια Warcom

Δύο σειρές υδραυλικών ψαλιδιών που διαθέτουν την τεράστια & πολυετή τεχνογνωσία της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα και όλες τις ευκολίες που μπορούν να κάνουν την εργασία σας πιο εύκολη & αποδοτική

PRIMA

Η σειρά PRIMA περιλαμβάνει μία γκάμα επαναστατικών μηχανημάτων κατασκευασμένων από την Warcom για να ανταγωνιστούν τα μηχανήματα των καλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως.

Το καλύτερο προϊόν για τους πιο απαιτητικούς πελάτες, καθώς διαθέτει υψηλές τεχνικές λύσεις όπως: 3-άξονική μονάδα ελέγχου CNC μοντέλο WarcomEvo για την αυτόματη διαχείριση της γωνίας κλίσης, του διάκενου και των πίσω αναφορών, στιβαρή δομή με το επάνω μαχαίρι να οδηγείται από οδηγούς σε όλο το μήκος, οπίσθια διάταξη ανύψωσης, πλήρης επίπεδος πάγκος με μπάλες μεταφοράς.

Αυτός ο βασικός εξοπλισμός κάνει το PRIMA ένα ψαλίδι σχεδιασμένο για εντατικούς ρυθμούς εργασίας (μηχανουργεία φασόν, κέντρα τεχνικής υποστήριξης, αυτόματες γραμμές κοπής).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Prima της Warcom στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

MAXIMA

Η σειρά MAXIMA αναφέρεται σε ένα αξιόπιστο και εύκολο υδραυλικό ψαλίδι με προσιτή τιμή για την κοπή λαμαρίνας. Σήμερα, οι μεγάλες παραγωγές κινούνται σε πιο ευέλικτες τεχνολογίες κοπής όπως το πλάσμα και το λέιζερ, αλλά η διάτμηση είναι ο γρηγορότερος και φθηνότερος τρόπος κοπής της λαμαρίνας και η MAXIMA είναι η συμπληρωματική μηχανή ιδανική για κάθε βιομηχανία.

Ο εύκολος και γρήγορος προγραμματισμός, η στιβαρή δομή, και τα αξιόπιστα περιφερειακά του εξαρτήματα αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία αυτού του μοντέλου που βρίσκεται στην αγορά για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Maxima της Warcom στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κατηγορίες: Ψαλίδια

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *