Αυτόματοι Κουρμπαδόροι BLM

Πλήρης γκάμα μηχανημάτων για σωλήνες και σύρμα από κουλούρα.

Με 4 Σειρές CNC Κουρμπαδόρων για Σωλήνες (E-TUNN, ELECT, SMART, 4-RUNNER) και 2 Σειρές CNC Κουρμπαδόρων Σύρματος (DH4010VGP, E-FLEX), η BLM προσφέρει τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικά λύσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Κουρμπαδόροι για σωλήνες
Οι σωλήνες μπορούν να κάμπτονται εφαρμόζοντας διαφορετικές τεχνολογίες ανάλογα με την εφαρμογή.
Απλά συνδυάστε τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να εντοπίσετε εύκολα τη μηχανή κάμψης σωλήνων που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

  • με δυνατότητες κάμψης δεξιά και αριστερά.
  • με ρυθμιζόμενες δυνατότητες κάμψης δεξιά και αριστερά.
  • με σταθερή και / ή μεταβλητή ακτίνα.
  • με χειροκίνητη φόρτωση ή αυτόματη φόρτωση από κουλούρα.
  • σε συνδυασμό με άλλες κατεργασίες.

Ελάχιστος χρόνος ρύθμισης και κορυφαία ακρίβεια επαναληψιμότητας
Όλες οι κινήσεις του μηχανήματος πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρικών σερβοκινητήρων. Οι θέσεις κάμψης του κομματιού, πληροφορίες εργαλείων και παράμετροι ισχύος αποθηκεύονται μαζί στο πρόγραμμα του κομματιού. Όταν επαναλαμβάνεται μια εργασία, απλά τοποθετήστε τα εργαλεία και καλέστε το πρόγραμμα. Δεν χρειάζονται περαιτέρω μηχανικές ρυθμίσεις. Αυτό εγγυάται γρήγορο set-up και αλλαγή μεταξύ διαφορετικών προγραμμάτων και προσφέρει κορυφαία επαναληψιμότητα. Εξαλείφει επίσης την ανάγκη για έναν εξειδικευμένο χειριστή.
Ελάχιστη συντήρηση και υψηλή αξιοπιστία
Η πλήρως ηλεκτρική λειτουργία προσφέρει απλοποιημένη καλωδίωση και απουσία υδραυλικών εξαρτημάτων. Αυτό μειώνει την ανάγκη προγραμματισμένης συντήρησης ρουτίνας και παρέχει πιο ακριβή κάμψη. Το προφανές πλεονέκτημα είναι ότι η μηχανή είναι πιο εύκολη στη συντήρηση, ασφαλέστερη στη χρήση και πιο αξιόπιστη.
Επιτυχία από το πρώτο κομμάτι, ότι κι αν κάνετε!
Όλοι οι σωλήνες έχουν αρκετές ατέλειες ή παραλλαγές (ανοχές διαστάσεων, μεταβολή χημικής σύνθεσης, συντελεστής επιμήκυνσης, ελαστικότητα κλπ.) που μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα κάμψης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιες κάμψεις που έχεουν γίνει μπορεί να διαφέρουν πολύ από αυτό που αναμένεται όσον αφορά την ποιότητα, την ακρίβεια και την επαναληψιμότητα.
Κανονικά, ένας χειριστής κουρμπαδόρου πρέπει να διαθέτει εμπειρία και γνώσεις για να αντισταθμίσει αυτές τις παραλλαγές. Στην BLM έχουμε ενσωματώσει τα 60 χρόνια της τεχνολογίας κάμψης στους CNC κουρμπαδόρους σωλήνων μας. Τώρα μπορείτε να έχετε τέλεια αποτελέσματα ανεξάρτητα από τις ικανότητες του χειριστή.
Απλά εισάγετε τα τυπικά δεδομένα κάμψης και το μηχάνημα θα δημιουργήσει αυτόματα το πρόγραμμα κομματιών μετά από αναζήτηση για προηγούμενη εμπειρία κάμψης στη βάση δεδομένων του για να βεβαιωθείτε ότι το κομμμμάτι θα είναι σωστό από την πρώτη κάμψη. Και αυτό λειτουργεί είτε για κάμψεις σταθερής ή μεταβλητής ακτίνας. Πάντα.
Αυτή η δυνατότητα εξαλείφει την ανάγκη για αυτές τις χειροκίνητες προσαρμογές, οι οποίες κάποτε ήταν απαραίτητες για την απόκτηση καλών τελικών εξαρτημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για τους κουρμπαδόρους σωλήνων της BLM, την ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *