Αυτόματοι Κουρμπαδόροι BLM

Πλήρης γκάμα μηχανημάτων για σωλήνες και σύρμα από κουλούρα.

Με 4 Σειρές CNC Κουρμπαδόρων για Σωλήνες (E-TUNN, ELECT, SMART, 4-RUNNER) και 2 Σειρές CNC Κουρμπαδόρων Σύρματος (DH4010VGP, E-FLEX), η BLM προσφέρει τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικά λύσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Κουρμπαδόροι για σύρμα

Οι μηχανές διπλής κεφαλής κάμψης σύρματος είναι κατάλληλες για κομμάτια μέσου έως μεγάλου μήκους με πολλές στροφές, συμμετρικά τμήματα, τμήματα που κλείνουν πίσω τους ή αντιστάσεις σύρματος.

Τροφοδοσία από κουλούρα ή δεμάτι συγκεκριμένου μήκους.

 Οι Μηχανές κάμψης Μονής κεφαλής είναι ιδανικές για επεξεργασία βραχύτερων τμημάτων με πολύπλοκα σχήματα και τρισδιάστατες εξελίξεις, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους τεχνικών κάμψης.

Ελάχιστος χρόνος set-up και σταθερή ακρίβεια.

Όλες οι κινήσεις ελέγχονται μέσω ενός ηλεκτρικού άξονα και αποθηκεύονται όλες οι παράμετροι θέσης και ισχύος μαζί με το πρόγραμμα μερών. Η απουσία μηχανικών ρυθμίσεων εγγυάται γρήγορη ρύθμιση και τοποθέτηση ακριβείας. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη ειδικευμένου χειριστή για τη ρύθμιση του μηχανήματος.

Χαμηλή συντήρηση και υψηλή αξιοπιστία

Η απλοποιημένη καλωδίωση και η εξάλειψη των υδραυλικών εξαρτημάτων μειώνουν την ανάγκη συντήρησης και τους κινδύνους που σχετίζονται με τη φθορά των εξαρτημάτων. Το προφανές πλεονέκτημα είναι ότι η μηχανή είναι πιο αξιόπιστη και ασφαλέστερη.

Από την ιδέα στο τμήμα με ένα κλικ

Χρειάζεται μόνο μια στιγμή για να ξεκινήσει η παραγωγή: εισάγετε το αρχείο απευθείας από το 3D CAD ή εισάγετε τα γεωμετρικά δεδομένα του συρματένιου κομματιού. Το λογισμικό VGP3D δημιουργεί αυτόματα το πρόγραμμα του μηχανήματος και ξεκινά την παραγωγή αμέσως.

Περισσότερες πληροφορίες για τους κουρμπαδόρους σύρματος της BLM, στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *