Το μοναδικό LC5 συνδυάζει κοπή σωλήνα και λαμαρίνας

CO2 Laser ή Fiber Laser: Εσείς επιλέγετε

Είσαστε ελεύθεροι να επιλέξετε πηγή Laser CO2 ή Fiber Laser ανάλογα με τις απαιτήσεις της παραγωγής σας. Μπορείτε να συγκρίνετε το κόστος, την ποιότητα κοπής και την παραγωγικότητα και μετά να αποφασίσετε. Το Fiber laser έχει το πλεονέκτημα της ενεργειακής απόδοσης. Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης, μπορεί να κόψει υλικά όπως ο χαλκός, ο μπρούντζος, το αλουμίνιο και το γαλβανιζέ και πάνω από όλα επιτυγχάνει μεγάλες ταχύτητες κοπής σε λεπτά πάχη κοινού και ανοξείδωτου χάλυβα. Η τεχνολογία Laser CO2 έχει νόημα περισσότερο για κοπή με χρήση οξυγόνου σε λαμαρίνες & σωλήνες κοινού χάλυβα με μεγαλύτερα πάχη.


Σωλήνες & Λαμαρίνες

Κατεργασία Laser όχι μόνο σε σωλήνες ή μόνο σε λαμαρίνες αλλά και σε σωλήνες και σε λαμαρίνες στην ίδια μηχανή. Χάρη σε αυτό το συνδυαστικό Combi laser toy BLM GROUP, η δυνατότητά σας να αλλάζετε από λαμαρίνα σε σωλήνα σας ελευθερώνει να αναπτύξετε νέες δυνατότητες στην αγορά χωρίς υψηλές επενδύσεις σε χρήμα και απαιτήσεις σε χώρο που προϋποθέτει η εγκατάσταση 2 χωριστών μηχανημάτων. Σε αντίθεση με άλλα
συνδυαστικά μηχανήματα της αγοράς, η παραγωγικότητα είτε σε σωλήνα είτε σε λαμαρίνα δεν θυσιάζεται σε σύγκριση με τα αποκλειστικής χρήσης laser μηχανήματα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Laser Λαμαρίνας της BLM στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Κατηγορίες: Laser Combi

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *