Σειρά MAV – Κύλινδροι Μεταβλητής
Γεωμετρίας (VARIABLE GEOMETRY PRESS-ROLL)

DAVI

DAVI – MAV

ΓΚΑΜΑ

Ο πιο εξελιγμένος κύλινδρος για ελάσματα μεγαλύτερα από 60-80 mm (2 – 3 ίντσες) πάχος. Μία εξαιρετική μηχανή με πολλά πλεονεκτήματα, η κορυφαία λύση για εφαρμογές “super heavy duty”.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
Η σειρά MAV είναι ο απολύτως ευκολότερος τρόπος κατεργασίας για 3 ράουλα, καθώς λειτουργεί ακριβώς όπως η στραντζόπρεσσα. Όμοια με το κεφαλάρι, το άνω ράουλο μετακινείται στον κατακόρυφο άξονα και το υλικό εδράζεται στα πλευρικά ράουλα όμοια με το κρεβάτι.


 Σειρά MCO – Κύλινδροι με διπλό PINCH

DAVI

DAVI – MCO

ΓΚΑΜΑ

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος σχεδίασης στη βιομηχανία, με το άνω ράουλο σταθερό και τα 2 πλευρικά ράουλα να μετακινούνται πάνω – κάτω για πρόκαμψη των πλευρών και κάμψη του φύλλου.

Η πιο οικονομική λύση για κυλίνδρους για ελάσματα από 15-20 mm (5/8 – 3/4 ίντσας) πάχος μέχρι 80-100 mm (3 – 4 ίντσες) και παραπάνω, συνιστώνται για περιορισμένο όγκο παραγωγής.

Σειρά MCA – Κύλινδροι με 4 ράουλα (Μεσαίο μέγεθος)

DAVI

DAVI – MCA

ΓΚΑΜΑ

Εξελιγμένος και μοναδικός σχεδιασμός, για κυλινδρισμό ελασμάτων με πάχος έως 10-15 mm (1/2 ίντσα).

Ακριβέστατοι, γρήγοροι, εύκολοι και λειτουργικοί, είναι οι πλέον high-tech κύλινδροι στην “ελαφριά” κατηγορία της αγοράς.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΙΑΣ ΦΑΣΗΣ
Δεν χρειάζεται να γίνει πρόκαμψη στις 2 πλευρές του ελάσματος πρώτα και μετά να γίνει ο κυλινδρισμός όπως στους κυλίνδρους με 3 ράουλα. Ένα κυλινδρικό κομμάτι μπορεί να δημιουργηθεί, περιλαμβάνοντας την πρόκαμψη των 2 πλευρών, τροφοδοτώντας το στα ράουλα μόνο μία φορά.


Σειρά MCB – Κύλινδροι με 4 ράουλα (Μεγάλο μέγεθος)

DAVI

DAVI – MCB

ΓΚΑΜΑ

Οι πλέον εξελιγμένες μηχανές για κυλινδρισμό ελασμάτων από 15-20 mm (5/8 – 3/4 ίντσας), έως 80-100 mm (3 – 4 ίντσες) πάχος και περισσότερο.

Ακριβέστατοι, γρήγοροι, εύκολοι και λειτουργικοί (μέχρι 6 m – 20ft/min), είναι οι πλέον high-tech κύλινδροι στην “μεσαία-μεγάλη” κατηγορία της αγοράς.

“ΠΑΚΕΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ” για Ανεμογεννήτριες και Υπεράκτιες Θεμελιώσεις.

Το εύρος του πάχους των ελασμάτων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ανεμογεννητριών και θεμελιώσεων για τις υπεράκτιες εγκαταστάσεις παραγωγής αιολικής ενέργειας έχει αυξηθεί σημαντικά, συγκρινόμενο με τις ανεμογεννήτριες για εγκατάσταση στο έδαφος, φθάνοντας μεγέθη πάνω από 140 mm (5.5”) για τις θεμελιώσεις και 100 mm (4”) για τους πύργους.

Κατηγορίες: Κύλινδροι

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *