Τεχνολογία Panel Bender, συνώνυμο της Salvagnini

Με μία τεράστια συσσωρευμένη τεχνογνωσία μετά τη μακρά εμπειρία στο χώρο και την συνεχή εξέλιξη, η Salvagnini ενσωματώνει στις σειρές Panel Benders μοναδικές καινοτομίες που την αναδεικνύουν την πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο

P1 – το πλήρως ηλεκτρικό panel bender που σας ανοίγει νέους ορίζοντες

Το P1 είναι ένα ηλεκτρικό panel bender που η Salvagnini προσφέρει ως εναλλακτική πρόταση στις συμβατικές μεθόδους κάμψης.

Αναπτύχθηκε με το σκεπτικό να καταλαμβάνει χώρο 8 τ.μ. και σχεδιάστηκε για να παράγει με μόλις 3kW εγκατεστημένη ισχύ και εξοπλίστηκε με κατοχυρωμένες τεχνολογικές λύσεις κινηματικής. Το P1 είναι η ιδανική λύση για εταιρείες που λειτουργούν με μεθόδους cell production.

Περισσότερες πληροφορίες για το Panel Bender P1 της Salvagnini στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

P2 Lean – Η ευέλικτη λύση στην κάμψη

Το P2 Lean είναι το κορυφαίο panel bender της Salvagnini, που συνδυάζει με επιτυχία την παραγωγικότητα (διαθέτοντας αυτόματους κύκλους κάμψης & διαχείρισης), με την ευελιξία (με τα  universal εργαλεία κάμψης). Εξοπλισμένο με πλήρως αυτόματο ABA blankholder, το P2 Lean δεν απαιτεί προσαρμογή εργαλείων και επιτυγχάνει κατά μέσο όρο 17 κάμψεις το λεπτό.

Περισσότερες πληροφορίες για το Panel Bender P2 της Salvagnini στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

P4 panel bender – απλά το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Καλώς ήρθατε στο εργοστάσιο 4.0.

  • Το P4 αποτελεί την αιχμή του δόρατος της γκάμας. 
  • Το Panel bender εφευρέθηκε και σχεδιάστηκε από τον Μηχανικό Guido Salvagnini το 1977 και από τότε εξελίσσεται συνεχώς μέχρι τις μέρες μας. 
  • Η Salvagnini έχει εγκαταστήσει περισσότερα από over 3000 panel benders σε 75 χώρες παγκοσμίως. 
  • Η Salvagnini προσφέρει την πιο ευρεία γκάμα panels benders διαθέσιμη στην αγορά. 
  • Η Salvagnini διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής panel bending 4.0 στον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Panel Benders P4 της Salvagnini στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο –

Κατηγορίες: Panel Bender

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *