Πλήρης γκάμα προϊόντων για εξειδικευμένες εργασίες κοπής σε σωλήνες και δοκούς

Οι μηχανές θερμικής κοπής 3D είναι διαθέσιμες στις σειρές MO Compact, Watts, MO Classic, MO Heavy-Duty και MO Robo. Οι μηχανές των σειρών MO Compact, Watts, MO Classic και MO Heavy-Duty προορίζονται κυρίως για στρογγυλούς σωλήνες και λειτουργούν με macro-ελεγχόμενο ή ελεύθερα προγραμματιζόμενο λογισμικό, έτσι ώστε τα μηχανήματα να μπορούν να προγραμματιστούν με ήδη διαθέσιμες macro-εντολές κοπής ή με τη βοήθεια από τα CAD / CAM συστήματα που διαθέτει η ΜΟ.

Οι μηχανές της σειράς MO Robo έχουν σχεδιαστεί κυρίως για δοκούς και έχουν μια ελεύθερα προγραμματιζόμενη αρχιτεκτονική λογισμικού που διευκολύνει την αυτόνομη παραγωγή των προφίλ κοπής εκτός σύνδεσης με τη χρήση μονάδων CAD / CAM.

Το Plasma και η οξυγονοκοπή διατίθενται και οι δύο ως διαδικασίες κοπής. Οι άξονες CNC μιας μηχανής κοπής προφίλ σωλήνων μπορούν να είναι οι εξής:

  1. Περιστροφή του τεμαχίου μέσα στο σύστημα συγκράτησης – τσωκ (άξονας Υ)
  2. Διαμήκης κίνηση της κεφαλής κοπής κατά μήκος του άξονα του τεμαχίου (άξονας Χ)
  3. Κίνηση ανάκλισης της κεφαλής κοπής (άξονας Β)
  4. Περιστροφή της κεφαλής κοπής (άξονας C)
  5. Ρύθμιση ύψους της κεφαλής κοπής με σύστημα μέτρησης σε περίπτωση επιφανειακών αποκλίσεων του τεμαχίου εργασίας (άξονας Ζ)
  6. Διόρθωση απόστασης πυρσού σε σχέση με τη γωνία κοπής κατά τη διαδικασία κοπής (άξονας W)
  7. Εγκάρσια κίνηση της κεφαλής κοπής στις 90 ° προς τον άξονα του τεμαχίου εργασίας (άξονας V)

 Οικονομική σειρά με συστήματα για μικρότερους σωλήνες

Η σειρά MO Compact περιλαμβάνει τυποποιημένες, συμπαγείς σε διαστάσεις μηχανές με όλες τις βασικές λειτουργίες για στρογγυλούς σωλήνες διαμέτρου έως 914 mm και βάρος σωλήνα έως 4 μετρικούς τόνους. Όλα τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με 6 άξονες που ελέγχονται από CNC.

Μηχανήματα Heavy Duty για μεγάλους και βαρείς σωλήνες

Η σειρά MO Heavy-Duty περιλαμβάνει μηχανήματα για στρογγυλούς σωλήνες ή / και ελλειπτικούς πυθμένες με μέγιστη διάμετρο έως 4,064 mm και βάρος σωλήνα έως 40 μετρικούς τόνους. Η τεχνολογία βασίζεται σε αυτή της σειράς MO Classic. Λόγω των μεγάλων διαστάσεων και βάρους του κατεργαζόμενου  τεμαχίου, οι μηχανές αυτής της σειράς έχουν εξαιρετικά στιβαρό σχεδιασμό. Όλα τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με 6 άξονες που ελέγχονται από CNC.

Ευέλικτα ρομποτικά συστήματα για ακόμη περισσότερους βαθμούς ελευθερίας

Η σειρά MO Robo καλύπτει μηχανές ελεγχόμενες από ρομπότ που προορίζονται κυρίως για την ολοκληρωμένη κοπή δοκών (H, U, L και I). Είναι επίσης σε θέση να κόβουν στρογγυλούς σωλήνες και σωλήνες τετράγωνης & ορθογώνιας διατομής. Οι δοκοί μπορούν να κοπούν σε πλάτος ιστού έως και 1.200 mm και βάρος έως και 12 μετρικούς τόνους.

Εάν τα διάφορα προς κατεργασία τεμάχια – δοκοί, σωλήνες τετράγωνης και ορθογώνιας διατομής ή στρογγυλοί σωλήνες – πρέπει να κατεργαστούν σε προφίλ, τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με 9 άξονες ελεγχόμενους από CNC. Τα προς κατεργασία τεμάχια φορτώνονται στο κρεβάτι κοπής δοκού με τη βοήθεια γερανού. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να εξοπλιστεί το μηχάνημα αποκλειστικά για δοκούς με ένα κελί κοπής και αυτοματοποιημένη τροφοδοσία και απο-τροφοδοσία.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις σειρές μηχανημάτων κοπής Plasma & Οξυγόνου της Mueller Opladen ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κατηγορίες: Plasma

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *