Συνδυασμένο Punching & Laser: Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα


Το S1 σχεδιάστηκε από τη Salvagnini με γνώμονα την ικανοποίηση των αυξανόμενων απαιτήσεων για ευελιξία και παραγωγικότητα διατηρώντας παράλληλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κεφαλής πολλαπλών εργαλείων, των ευέλικτων αυτοματισμών και την προσαρμοστικότητα στην παραγωγική διαδικασία. Το S1 ενσωματώνει καινοτόμα και παραδοσιακά στοιχεία, που το κάνουν μία λύση με ευρύτερο φάσμα εφαρμογών, που προχωράει μερικά βήματα παραπάνω από την παραδοσιακή τεχνολογία του χώρου και ταυτόχρονα είναι μοναδικό στην αγορά.

Συνδυασμένη ευελιξία και προσαρμοστικότητα: Στη συνδυασμένη διαμόρφωση με κεφαλή Fiber Laser, το S1 γίνεται η κορυφαία ευέλικτη λύση.

Αυτό καθιστά δυνατή την κοπή υλικών που είναι λιγότερο προσαρμοσμένα στην τεχνολογία λέιζερ, όπως ευαίσθητα, γυαλισμένα ή βαμμένα υλικά.
Προσφέρει επίσης διάφορες δυνατότητες φόρτωσης & εκφόρτωσης, ανάλογα με τη στρατηγική παραγωγής:
Μεμονωμένο κομμάτι με καταστροφή του σκελετού, για λειτουργία στη γραμμή.
Μεμονωμένο κομμάτι με απομάκρυνση των σκελετών μέσω της προαιρετικής συσκευής με πιάστρες και βεντούζες, για εύκολη και αυτόματη στοίβαξη με ακρίβεια.
Τοποθέτηση σε τραπέζι των συνδεδεμένων με micro-joints κομματιών για την χειροκίνητη αφαίρεσή τους, εάν ο χρόνος κύκλου είναι κρίσιμο θέμα.
Εξαλείφει ουσιαστικά κάθε περιορισμό που σχετίζεται με τη γεωμετρία του κομματιού, χάρη στην κοπή με λέιζερ.
Είναι πολύ ανταγωνιστικό από πλευράς κόστους ανά τεμάχιο, και εγγυάται υψηλή παραγωγικότητα και χαμηλή κατανάλωση, χάρη στην τεχνολογία της πολυκεφαλής του punching και της προηγμένης υβριδικής τεχνολογίας του fiber laser.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Punching Laser της σειράς S1 της Salvagnini στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κατηγορίες: Punching Laser

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *