Στα πρότυπα του Industry 4.0

Η Στραντζόπρεσσα Salvagnini B3 σχεδιάστηκε συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών και των υδραυλικών μηχανημάτων με βάση τη βαθιά τεχνογνωσία της Salvagnini’ στους αυτοματισμούς, το λογισμικό τη μηχανική και τα ηλεκτρονικά.

Ευέλικτος αυτοματισμός

Τα διαθέσιμα συστήματα αυτοματισμού (ATA, MVM,  AU-TO) συνδυάζουν παραγωγικότητα & ευελιξία, για παραγωγή είτε με τη μορφή kit είτε ανά παρτίδα.

Βιώσιμη παραγωγικότητα

Οι τεχνικές λύσεις που έχουν υιοθετηθεί (Direct Drive and KERS) επιτρέπουν το σεβασμό του ανθρώπινου δυναμικού και του περιβάλλοντος, χωρίς να θυσιάζεται η παραγωγικότητα. Η αρχιτεκτονική αυξάνει την ευελιξία της μηχανής και απαλείφει τις τάσεις των στοιχείων γεωμετρίας.

Προσαρμοστική τεχνολογία

Οι ενσωματωμένες προσαρμοστικές τεχνολογίες (S-CROWNING, AMS, TFC) κάνουν το σύστημα έξυπνο, μηδενίζουν το σκραπ, και διευρύνουν τη γκάμα των κομματιών που μπορούν να κατεργαστούν.

Συνδεσιμότητα 4.0

Το ενσωματωμένο λογισμικό LINKS, VALUES & OPS εγκαθιδρύει την επικοινωνία μεταξύ του συστήματος και των τμημάτων εκείνων της εταιρείας που συμμετέχουν στη ροή της παραγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Στραντζόπρεσσες Β3 της Salvagnini στην ιστοσελίδα
του κατασκευαστή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *